In januari hebben we het nieuwe aanbod voor bedrijven voor de Bikkelrun 2017 bekendgemaakt. Dit omvat zowel nieuwe pakketten met trainingsclinics voor bedrijventeams als een vertrouwd aanbod voor bijdragen in geld en/of in natura. Inmiddels hebben we bij de sponsorcommissie al leuke reacties gekregen. Ook kunnen we nu de sponsorprospectus laten zien, waarin de lezer een beeld krijgt van de Bikkelrun en onze fantastische sport.

Heb je het idee dat jouw werkgever zou willen bijdragen aan de totstandkoming van de Bikkelrun? Of dat jouw bedrijf een aantal medewerkers een actieve kennismaking met survival gunt? Neem dan contact met ons op! En wacht daar niet te lang mee. In verband
met hele voorbereidingstraject ontvangen we je reactie graag deze maand, voor 31 maart. We gaan dan met het bedrijf in gesprek om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Met elkaar kunnen we zo op 1 oktober weer een geweldige Bikkel survivalrun neerzetten!
Kijk voor de informatie over het aanbod op onze bedrijvenpagina.
Mail naar:  sponsoring@bikkelrun.nl

Hartelijke groet van de Sponsorcommissie Stichting Survivalrun Friesland

Reacties