Wij zijn trots om bekend te maken dat  “het Recruitmenthuis” onze nieuwe hoofdsponsor is. Wij zijn blij met Jan Jacob Veenstra die als één van de eigenaren van Het Recruitmenthuis en actief survival atleet deze survivalrun zo’n warm hart toe draagt. Op zondag 7 oktober 2018 start in de binnenstad van Leeuwarden de 25ste editie van de Recruitment Bikkelrun.

 

Recruitmenthuis Bikkelrun 2018

Het is even wennen aan de nieuwe naam, Stichting Survival Friesland is inmiddels gestart met het organiseren van dit  jaarlijks terugkerend evenement. Dit jaar is een hele speciale run omdat het onze 25ste keer is en in het kader van LF2018 starten we in de binnen stad op het Wilhelminaplein (zaailand). Daar zal ook een spectaculaire  eindhindernis gebouwd worden. Deze klus zal geklaard worden door de bevriende survival vereniging uit Kootstertille.