Deelnemersinfo

 
Belangrijk om te weten

Deelnemersinfo

Plattegrond Start & Finish

Deze wordt op een later tijdstip op de site geplaatst.

Inschrijving per 1 juli*

Kun je niet wachten tot het zover is? Wij ook niet. Per 1 juli* gaat de inschrijving open. De startlijsten zullen eind september/ begin oktober online staan.

* De inschrijving van categorieën 7 km licht + 7 km licht koppel/ team start per 19  augustus.

 7 km en 12 km parcours:

 

ONK 12 km

7 km Jeugd

7 km recreant licht

7 km recreant licht – koppel/ team

7 km recreant zwaar

 

 

Starttijd

De definitieve starttijden en de groepindeling zijn hier te vinden en worden minimaal 1 week voorafgaand aan de wedstrijd op deze website gepubliceerd onder het kopje “Parcours”.

Aanmelden op de dag van de run

Aangeraden wordt om je minimaal 1 uur van te voren te melden bij de aanmelding, de locatie hiervan zal later op de site vermeld worden. Let op de categorie aanduiding boven de tafels, zorg ervoor dat je in de juiste rij staat. Hier krijg je het wedstrijdshirt met nummer en je rode polsbandje.

Tassen

Er is een tassenopslag met toezicht aanwezig waar je kosteloos je tas kan afgeven.

Starten

Het is verplicht het wedstrijdshirt en het polsbandje te dragen wanneer je je meldt bij de start. Meld je tijdig bij de start! Iedere deelnemer heeft een vaste starttijd. Te laat melden bij de start kan uitsluiting van deelname tot gevolg hebben!

Praktisch

  • Draag een lange nauwsluitende broek van rekbare stof (tight) of een oude trainingsbroek.
  • Draag afhankelijk van de weeromstandigheden meerdere dunne laagjes. Bij voorkeur een thermoshirt. Je deelnemersshirt draag je over de andere lagen heen.
  • Het rode polsbandje moet zichtbaar gedragen worden.
  • Neem een plastic tas mee voor je natte spullen.
  • Neem een legitimatiebewijs mee, hier kan naar gevraagd worden bij het aanmelden!
  • Er zit een sluitingstijd aan de run. Ben voor de aangegeven tijd niet door de hindernis, dan eindigt de wedstrijd voor jou.
    De volgorde van sluiten is als volgt: (wordt later bekend gemaakt)

Hot tubs

Bij de omkleedaccomodatie staan hot tubs waar je na de wedstrijd het vuil van je lichaam af kan laten weken. Het is niet toegestaan om met je wedstrijdkleren en schoenen in de hot tub te stappen!

Annuleren deelname/overdragen startbewijs

Kun je onverhoopt niet meer deelnemen? Het is mogelijk om je inschrijving te annuleren. Het is echter niet mogelijk om je inschrijfgeld
terug te krijgen. Wel kun je je inschrijving over zetten naar een ander (tot 11 september 2018!). Stuur hiervoor een bericht via ons contactformulier. Zet hierin de contactgegevens van jezelf en de persoon die jouw inschrijving over neemt (in ieder geval: naam, adres, woonplaats, telefoon, e-mail & indien relevant SBN nummer).

Route en Parkeren

Zie kaartje

Toeschouwers

Het grootste deel van het parcours is met de fiets af te leggen. Op de dag van de run zijn er parcourskaarten aanwezig waarop de fietsroute op afgedrukt is.