Deelnemersinfo

 

Belangrijk om te weten

Plattegrond Start & Finish

Nog even geduld, de plattegrond wordt binnenkort geplaatst.

De inschrijving voor de wedstrijdcategorieën is geopend! Recreanten kunnen zich inschrijven vanaf 14 augustus.
Op 15 september sluit de inschrijving. Schrijf je dus op tijd in!

Starttijd

De definitieve starttijden en de groepsindeling zijn geruime tijd voor de run hier te vinden.

Aanmelden op de dag van de run

Aangeraden wordt om je minimaal 1 uur van te voren te melden bij de aanmelding. Let op de categorie aanduiding boven de tafels, zorg ervoor dat je in de juiste rij staat. Hier krijg je het wedstrijdshirt met nummer en je rode polsbandje.

Tassen

Er is een tassenopslag aanwezig waar je kosteloos en op eigen risico je tas kan afgeven.

Starten

Het is verplicht het wedstrijdshirt en het polsbandje te dragen wanneer je je meldt bij de start. Meld je tijdig bij de start! Iedere deelnemer heeft een vaste starttijd. Te laat melden bij de start kan uitsluiting van deelname tot gevolg hebben!

Praktisch

  • Draag een lange nauwsluitende broek van rekbare stof (tight) of een ‘oude’ trainingsbroek.
  • Draag afhankelijk van de weeromstandigheden meerdere dunne laagjes. Bij voorkeur een thermoshirt. Je deelnemersshirt draag je over de andere lagen heen.
  • Het rode polsbandje moet zichtbaar gedragen worden.
  • Neem een plastic tas mee voor je natte spullen.
  • Neem een legitimatiebewijs mee, hier kan naar gevraagd worden bij het aanmelden!
  • Er zit een sluitingstijd aan de run. Ben je voor de aangegeven tijd niet door de hindernis, dan eindigt de wedstrijd voor jou.
    De volgorde van sluiten is als volgt: (wordt later bekend gemaakt)

Hot tubs

Bij de omkleedaccomodatie staan hot tubs waar je na de wedstrijd het vuil van je lichaam af kan laten weken. Het is niet toegestaan om met je wedstrijdkleren en schoenen in de hot tub te stappen!

Annuleren deelname/overdragen startbewijs

Kun je onverhoopt niet meer deelnemen? Het is mogelijk om je inschrijving te annuleren. Het is echter niet mogelijk om je inschrijfgeld
terug te krijgen. Wel kun je je inschrijving over zetten naar een ander (tot 11 september 2018!). Stuur hiervoor een bericht via ons contactformulier. Zet hierin de contactgegevens van jezelf en de persoon die jouw inschrijving over neemt (in ieder geval: naam, adres, woonplaats, telefoon, e-mail & indien relevant SBN nummer).

Toeschouwers

Het grootste deel van het parcours is met de fiets af te leggen. Op de dag van de run zijn er parcourskaarten aanwezig waarop de fietsroute op afgedrukt is. Haal hier het GPX bestandje van onze dropbox voor je GPS

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het start/finish terrein. Kom je uit de buurt? Op de fiets kan ook!

Stel je navigatie in op Leeuwarden Simmerkrite (of De Groene Ster). Even voor aankomst zie je de parkeerwachten al staan.