Veelgestelde vragen

Inschrijving gesloten & afmelden.

Helaas. Je ziet dat de inschrijving inmiddels gesloten is, maar wilt toch graag meedoen. Dat snappen we heel goed. Helaas is er dit jaar geen ruimte meer en zitten we helemaal vol.

Ben je verhinderd, geblesseerd of is er een andere reden waardoor je deze speciale editie niet kan meemaken, vinden we dat heel erg jammer! Het is helaas niet meer mogelijk om je uit te schrijven. In de lijst zal je uiteindelijk als DNS worden geregistreerd (dit staat voor ‘ Did Not Start’). Tevens krijg je bij je afmelding geen restitutie van je inschrijfgeld. Alvast bedankt voor je begrip.

Samenstartverzoeken of aanpassingen starttijden of categorie

Het is sinds 16 september niet meer mogelijk om je inschrijving aan te passen. Hierdoor zullen samenstart verzoeken en aanpassingen van categorie / starttijden niet meer worden gehonoreerd. Alvast bedankt voor je begrip.

Kun je je startnummer niet vinden in de startlijst?

Ga naar de lijst van de categorie waarvoor je je hebt ingeschreven. Daar druk je op control + F en vul je in de balk die verschijnt je achternaam. Druk op enter en voilà!

Aanmelden op de dag van de run

Op de dag van de run kun je je aanmelden en je shirt afhalen bij Grand Café Z. Het starttrein met het café bevindt zich op het Wilhelminaplein te Leeuwarden.

Speciale boodschap voor 7 km Zwaar - categorie

Tijdens jullie loop krijg je mogelijk te maken dat de brug (de noorderbrug / de vrouwenpoortsbrug) open gaat waardoor je moet wachten. Dit is natuurlijk erg vervelend. Jullie tijden die je moet wachten bij de brug zullen dan in mindering worden gebracht van jullie uiteindelijk gelopen tijd. We willen je daarom vragen geduldig te wachten zodra de lampen van de brug aan gaan en de bomen dalen. Wanneer je toch door loopt, heb je kans dat je wordt gediskwalificeerd.

Bepaling startgroepen MSR

De starttijden voor de categorie ONK MSR zijn bepaald op de klassement gegevens van vorig jaar, gezien er nog geen voor dit jaar nog geen gegevens bekend waren bij het definitief maken van de startlijsten. Het kan zijn dat je hierdoor iets anders ingedeeld bent als verwacht. Het is niet meer mogelijk dit aan te passen.

Waar kan ik parkeren

Parkeergarages:

  • Wilhelminaplein (Zaailand 24 uur geopend).
  • Oldehove (vanaf 10:00 uur geopend).
  • Klanderij (ook vanaf 10:00 uur).

Als je met de fiets komt is er gratis stalling.

Inschrijven met bondnummer lukt niet?

Vervelend dat het niet lukt je in te schrijven. Het is handig om eerst je gegevens te controleren bij je profiel bij de survivalrunbond. Als je hier bijvoorbeeld een ander e-mailadres invult (bijvoorbeeld een letter of cijfer mist, dit geldt ook voor de andere gegevens die je invoert) dan krijg je een foutmelding. Controleer daarom eerst of je alles goed invoert. Is dit wel het geval maar wil het nog steeds niet lukken, dan willen we je vragen hierover contact te zoeken met de bond. Hier kunnen wij helaas niets voor je in betekenen.

Is er dit jaar ook een fun-run?

Nee die is er dit jaar niet bij, wel kun je overwegen je in te schrijven voor de ‘Recreant 7 km-licht.

Ouder-kind run

Dit jaar wordt er geen ouder/ kind run georganiseerd, Wel is er de optie om je in te schrijven als koppel/ team op de ‘ recreant 7 km licht variant’ Je kunt je vanaf 15 jaar inschrijven voor deze categorie.

Jeugdcategorieën

Dit jaar worden er naast de ‘Recreant jeugd 7 km (15+)’, ‘ Recreant 7 km – Licht (15+)’ en ‘Recreant 7 km – Licht koppel/ team (15+)’ geen wedstrijden georganiseerd voor de jeugd. Dit is natuurlijk erg jammer. Gelukkig zijn er dit jaar een hele hoop andere toffe runs waar dit wel mogelijk is!

Recreant 7 km - Licht + Recreant 7 km - Licht koppel/ team

Inschrijving van  ‘Recreant 7 km – Licht’ en ‘Recreant 7 km – Licht koppel/ team gaat op 19 augustus open voor inschrijving. Tegen die tijd zal de datum op de site worden vermeld.

Je inschrijven als koppel of team

Alleen bij onze ‘ Recreant 7 km – Licht’ categorie is het mogelijk om je in te schrijven als koppel of als team. De inschrijving voor deze categorie start per 19 augustus.

Samenstart verzoeken

Wij honoreren dit jaar geen specifieke start verzoeken. Wil je heel graag samen starten? Schrijf je dan in op hetzelfde tijdstip en dag. Dit zorgt ervoor dat jullie dicht bij elkaar staan op de lijst.

Wanneer je een licentie hebt, wordt je mogelijk in één van de eerste startgroepen geplaatst. Hierdoor kan het zijn dat je niet in dezelfde startgroep start zoals gehoopt.

Vrijwilliger aanleveren voor leden Survival Vereniging Leeuwarden (SVL).

Zoals ieder jaar dienen leden van SVL een vrijwilliger aan te leveren bij het inschrijven. Dit jaar is er echter een uitzondering. Wanneer je twee hele dagen helpt met het bouwen van de hindernissen. Bij twee hele bouwdagen hoef je géén vrijwilliger te leveren. (zolang de voorraad strekt 😉 ).