Veelgestelde vragen

Inschrijven met bondnummer lukt niet?
Vervelend dat het niet lukt je in te schrijven. Het is handig om eerst je gegevens te controleren bij je profiel bij de survivalrunbond. Als je hier bijvoorbeeld een ander e-mailadres invult (bijvoorbeeld een letter of cijfer mist, dit geldt ook voor de andere gegevens die je invoert) dan krijg je een foutmelding. Controleer daarom eerst of je alles goed invoert. Is dit wel het geval maar wil het nog steeds niet lukken, dan willen we je vragen hierover contact te zoeken met de bond. Hier kunnen wij helaas niets voor je in betekenen.
Is er dit jaar ook een fun-run?
Nee die is er dit jaar niet bij, wel kun je overwegen je in te schrijven voor de ‘Recreant 7 km-licht.
Ouder-kind run
Dit jaar wordt er geen ouder/ kind run georganiseerd, Wel is er de optie om je in te schrijven als koppel/ team op de ‘ recreant 7 km licht variant’ Je kunt je vanaf 15 jaar inschrijven voor deze categorie.
Jeugdcategorieën

Dit jaar worden er naast de ‘Recreant jeugd 7 km (15+)’, ‘ Recreant 7 km – Licht (15+)’ en ‘Recreant 7 km – Licht koppel/ team (15+)’ geen wedstrijden georganiseerd voor de jeugd. Dit is natuurlijk erg jammer. Gelukkig zijn er dit jaar een hele hoop andere toffe runs waar dit wel mogelijk is!

Recreant 7 km - Licht + Recreant 7 km - Licht koppel/ team

Inschrijving van  ‘Recreant 7 km – Licht’ en ‘Recreant 7 km – Licht koppel/ team gaat op 19 augustus open voor inschrijving. Tegen die tijd zal de datum op de site worden vermeld.

Je inschrijven als koppel of team

Alleen bij onze ‘ Recreant 7 km – Licht’ categorie is het mogelijk om je in te schrijven als koppel of als team. De inschrijving voor deze categorie start per 19 augustus.

Samenstart verzoeken

Wij honoreren dit jaar geen specifieke start verzoeken. Wil je heel graag samen starten? Schrijf je dan in op hetzelfde tijdstip en dag. Dit zorgt ervoor dat jullie dicht bij elkaar staan op de lijst.

Wanneer je een licentie hebt, wordt je mogelijk in één van de eerste startgroepen geplaatst. Hierdoor kan het zijn dat je niet in dezelfde startgroep start zoals gehoopt.

Vrijwilliger aanleveren voor leden Survival Vereniging Leeuwarden (SVL).

Zoals ieder jaar dienen leden van SVL een vrijwilliger aan te leveren bij het inschrijven. Dit jaar is er echter een uitzondering. Wanneer je twee hele dagen helpt met het bouwen van de hindernissen. Bij twee hele bouwdagen hoef je géén vrijwilliger te leveren. (zolang de voorraad strekt 😉 ).