Informatie voor kijkers

Een belevenis voor jong en oud
Route Wat is er te doen

Kijkers

De Jonker Bikkel survivalrun is een groots opgezette survivalrun. Een grote uitdaging voor de atleten, De Jonker Bikkel survivalrun is een groots opgezette survivalrun. Een grote uitdaging voor de atleten in de wedstrijd categorieën, De Jeugd die een korte of een langere run lopen en natuurlijk de recreanten die hun uiterste best doen om binnen de tijd aan de finish te komen.

 

Welkom op De Jonker bikkel survivalrun

Dit jaar zullen ca. 1575 deelnemers hun krachten, souplesse, uithoudingsvermogen en niet te vergeten hun sportiviteit testen op de diverse parcoursen in recreatiegebied ‘de Groene Ster’ bij Leeuwarden.

Stichting Survival Friesland is de organisatie van dit jaarlijks terugkerend evenement. We zijn een vrijwilligers organisatie en we zijn trots om zo’n mooi evenement te kunnen organiseren.

 Tijdens deze 24e editie hebben wij dezelfde hoofdsponsor als de afgelopen jaren: Loon- en Aannemersbedrijf Jonker, gevestigd in Terwispel Wij zijn erg blij om hun naam weer aan deze run te mogen verbinden – een bedrijf dat staat voor doorzetters wat ook in deze run van de deelnemers wordt verwacht!!

 

De Bokito Brass Band

Deze band is een hippe Streetband met jonge muzikanten. Je zal ze over het hele terrein zien en vooral horen.
De band bestaat voornamelijk uit jongeren tussen de 18 en 35 jaar. De muziek die gespeeld wordt is jazzy: New Orleans, (afro)jazz, hiphop, latin, eigenlijk alles! Ze blazen met plezier en gemak de boel ondersteboven en krijgen de sfeer erin. Het leuke is dat ze niet aan een podium gebonden zijn en kunnen overal staan te spelen. De band bestaat uit trompettisten, saxofonisten, hoornist, bastuba, fluitist en drummer.

 

 

Koffie

Onder weg zin in een kop koffie? Bij de elfstende Hindernis (nummer 21) zal de koffie en meer verzorgd worden door de mensen met die mooie VW bus Kopikoffie. Zeer waarscheinlijk hebben ze nog veel meer lekker in de bus zitten. Ga dat zien en proeven.

Camping De Kleine Wielen

Op de camping is de kantine geopend. Hier kunnen deelnemers zich melden en het shirt ophalen. De bar is de hele dag open en je kan er de nodige versnaperingen kopen en natuurlijk een lekker bakje koffie of thee.

De Kiosk

Ter hoogte van hindernis 27 is de kiosk van de groene ster. We hopen op lekker weer zodat we daar even een ijsje kunnen eten of wat ander lekkers. Vanaf het terras heb je mooi zicht op de kano hindernis.