JIJ BENT BELANGRIJK

Een evenement van deze omvang is niet te realiseren zonder de medewerking van vrijwilligers. In totaal zijn er bijna 250 vrijwilligers actief om de Bikkelrun tot een groot succes te maken.Zonder vrijwilligers die zich voor een dag willen inzetten is er geen Bikkelrun.

Meer InformatieAanmelden

AANMELDEN VRIJWILLIGERS

 

Rayon Groen

Rayon Groen

Dit is het rayon in de binnenstad bij het Gouverneursplein, de Grote Kerk en de Prinsentuin

8.15 uur - Je meldt je  bij de..................... Hier staat het rayonhoofd op je te wachten. Hij/zij geeft je je tas met inhoud, brengt je naar de hindernis en geeft je de laatste instructies.

Rond 15.00 uur zal de laatste loper langs komen.

07 October 2018
08:30
28Plaatsen over

Rayon Geel

Rayon Geel

Noordersingel in binnenstad. Dit parcours is inclusief kraanhindernis.

8.30 uur - Je meldt je bij de de Noordersingel. Hier staat het rayonhoofd op je te wachten.  Hij/zij geeft je je tas met inhoud, brengt je naar de hindernis en geeft je de laatste instructies.

Rond 16.30 uur zal de laatste loper langs komen.

07 October 2018
09:15
20Plaatsen over

Rayon Blauw

Rayon Blauw

Dit is het rayon: Leeuwarder bos en Bilgaart

10.30 uur - Je meldt je  bij de ..................................Hier staat het rayonhoofd op je te wachten.  Hij/zij geeft je je tas met inhoud, brengt je naar de hindernis en geeft je de laatste instructies.

Rond 14.30 uur zal de laatste loper langs komen.

07 October 2018
11:00
32Plaatsen over

Rayon Paars

Event Not Found!

Rayon oranje

Rayon wegafzetters

Dit zijn de mannen en vrouwen die onmisbaar zijn voor de veiligheid van de run. Zij keren namelijk het verkeer,  zodat de lopers zich hier niet druk om hoeven te maken.

8.00 uur  - Je meldt je bij de start. Hier staat het rayonhoofd op je te wachten. Hij/zij geeft je je tas met inhoud, brengt je naar de hindernis en geeft je de laatste instructies.

Afhankelijk van de plaats zal de laatste loper tussen 14.30 en16.30 uur langs komen.

07 October 2018
08:45
8Plaatsen over

Rayon Rose – tasseninname

Rayon Grijs - tasseninname

Tasseninname: Hier komen alle categorieën zich melden en weer afmelden.

8.00: Je meldt je  bij de de grote tent. Hier staat Wijnand Jager op je te wachten.  Hij  geeft je je tas met inhoud en brengt je naar je post.

De laatste loper zal rond 16.30 uur zijn tas weer ophalen.

 

07 October 2018
08:45
7Plaatsen over

Rayon Verversingspost

Rayon Verversingspost

Dit zijn de verversing en verzorgingsposten. Je kan op verschillende punten in het parcours ingezet worden.

Meldplaats en tijd:

rayon wit - NHL - tijd volgt
rayon blauw - binnenstad - tijd volgt
rayon groen - binnenstad - tijd volgt
rayon rood - start - tijd volgt

Hier staat het rayonhoofd op je te wachten.  Hij/zij geeft je je tas met inhoud, brengt je naar je post en geeft je de laatste instructies. 

07 October 2018
08:45
7Plaatsen over

Rayon Wit

Rayon Wit

Dit is rondom de NHL.  HIer wordt ook gesupped

8.30 uur - Je meldt je  bij de NHL.  Hier staat het rayonhoofd op je te wachten.  Hij/zij geeft je je tas met inhoud, brengt je naar de hindernis en geeft je de laatste instructies.

Rond 15.30 uur zal de laatste loper langs komen.


07 October 2018
09:30
23Plaatsen over

Rayon Rose – aanmelding

Rayon Rose - aamelding

Dit is de aanmelding (t-shirtsuitgave).

Aanmelding/ t-shirts uitgave;

Je meldt je om 8.00 uur bij Rommy Oegema, de plaats volgt nog.  De dag duurt tot 14.00 uur. 

07 October 2018
08:00
Vol

Rayon Grijs

Event Not Found!

Rayon Zwart

Rayon Zwart

Dit is de eindhindernis. De Tille combi en de wall of fame.

9.00 uur: Je meldt je bij de eindhindernis. Het rayonhoofd zal je de laatste informatie geven en een tasje met inhoud. Vervolgens brengt hij je naar je post.

Rond 16.30 zal de laatste loper langs zijn gekomen.

07 October 2018
08:30
7Plaatsen over

Vrijwilligers

JIJ BENT BELANGRIJK!

 

Een evenement van deze omvang is niet te realiseren zonder de medewerking van vrijwilligers. In totaal zijn er bijna 250 vrijwilligers actief om de Bikkelrun tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers die zich voor een dag willen inzetten is er geen Bikkelrun.

Word dus deel van het BIKKEL team! Als lid van het gezellige team help je mee om het evenement op de dag zelf goed te laten verlopen. Denk hierbij aan het uitleg geven aan de deelnemers hoe ze de hindernissen moeten nemen, het beoordelen of deelnemers de hindernissen correct gedaan hebben, het regelen van het verkeer op cruciale punten, het in nemen van tassen en het bemannen van de verversingsposten.

Het is niet alleen het ondersteunen bij de activiteiten maar je krijgt er ook wat voor terug..
  • 1500 deelnemers zijn dankbaar voor en enthousiast over jouw ondersteuning als vrijwilliger!
  • Een heerlijke gevulde vrijwilligerstas met onder andere broodjes, drinken, appel, mars, informatie, een geweldig T-shirt van de Bikkel survivalrun en een consumptiemuntje, die je bij de kantine kunt verzilveren.
  • Een topervaring met deze snel groeiende survivalsport. Een geweldig groot evenement waar nog lang over wordt nagepraat met de enthousiaste organisatie, toeschouwers en deelnemers!
Wat is belangrijk om te weten?... Kom op de vrijwilligersavond

Hieronder vind je de uitleg van de verschillende rayons, waarvoor je je op kunt geven. Hier staat onder andere per rayon beschreven welk deel van het parcours het is, welke deelnemers hier langs komen, waar je je wanneer moet melden enz. Via het deelnemersformulier kun je je aanmelden. Geef je snel op, want de mooiste plekken zijn natuurlijk het eerst vol.

Op ……….om 20.00  in de kantine bij de Groene Ster vindt de vrijwilligersavond plaats waarop er duidelijkheid wordt gegeven over de taak die je zal uitvoeren, de tijd die je aanwezig moet zijn op de zondag enz. Je maakt dan ook al vast kennis met je rayonhoofd en de mensen met wie je gaat samenwerken. Er zal ook uitleg gegeven worden over wat er van je wordt verwacht onder het genot van koffie, thee en koek. Het is een gezellige avond waarbij je kennis met elkaar kan maken en ervaringen kan delen.

Je meldt je op de zondag van de Bikkel survivalrun als eerste bij de plek, zoals per rayon is aangegeven, vanuit daar word je naar je post gebracht en wordt er ter plekke de laatste informatie over de hindernis/plek gegeven. Nadat de bezemloper jouw post voorbij is en jou verteld heeft dat je de post mag verlaten, kun je naar het finishterrein gaan. Op het finish terrein lever je je hesje (als je deze ontvangen hebt) en de hinderniskaart weer in bij de vrijwilligersstand en hier ontvang je het Bikkel shirt en een consumptiebon.

Het evenement vindt plaats in en rondom de binnenstad van  Leeuwarden.

Tot slot:

De Bikkel survivalrun in Leeuwarden kan niet zonder vrijwilligers. Zij vormen het hart en de motor van de survival sport.

WE ZIEN JE GRAAG OP 7 OKTOBER!