JIJ BENT BELANGRIJK

Een evenement van deze omvang is niet te realiseren zonder de medewerking van vrijwilligers. In totaal zijn er bijna 250 vrijwilligers actief om de Bikkelrun tot een groot succes te maken.Zonder vrijwilligers die zich voor een dag willen inzetten is er geen Bikkelrun.
Meer InformatieAanmelden

AANMELDEN VRIJWILLIGERS

Rayon Blauw

Rayon Blauw

Rayon Blauw is  de noordzijde van het 8 en 12 km parcours. Het rayon bestaat uit hindernis 19 t/m 28.

9.00 uur - Je meldt je  bij Casa Copini. Hier staat het rayonhoofd op je te wachten. Hij/zij geeft je je tas met inhoud, brengt je naar de hindernis en geeft je de laatste instructies.

Rond 16.00 uur zal de laatste loper langs komen.

 

De vrijwilligersbijeenkomst is op maandag  30 september; 19:30 uur bij

Outdoor Park Grote Wielen
Bûtlan 1, 8926 XH Leeuwarden

06 October 2019
11:00
43Plaatsen over

Rayon extra

Rayon Extra

Rayon EXTRA

Rayon extra is geen echt rayon.

We zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Echter vanaf nu bekijken we per aanmelding waar we de gaten willen vullen.

Dit is dus het spannendste Rayon.

Wil je zekerheid? Schrijf je dan in als verkeersregelaar.

Vrijwilligersbijeenkomst is op 1 oktober; 19:30 uur bij

Outdoor Park Grote Wielen

Bûtlan 1, 8926 XH Leeuwarden

 

24 September 2018
15:00
Heeft al plaatsgevonden
Booking is closed at this moment

Rayon infostand

informatiestand op Zaailand/Wilheminaplein

Informatie stand

Dit jaar extra in de belangstelling

Wie wil de survivalsport toelichten en uitdragen? 

Op het start/finish terrein

06 October 2019
09:30
4Plaatsen over

Rayon Oranje

Rayon wegafzetters

Dit zijn de mannen en vrouwen die onmisbaar zijn voor de veiligheid van de run. Zij keren namelijk het verkeer,  zodat de lopers zich hier niet druk om hoeven te maken.

Voor verkeersregelaar  is een korte thuis-online cursus verreist. deze duurt 45 à 60 minuten

Na opgave krijg je een website adres en inlog code voor de cursus per email.

8.00 uur  - Je meldt je bij de start. Hier staat het rayonhoofd op je te wachten. Hij/zij geeft je je tas met inhoud, brengt je naar de  juiste locatie en geeft je de laatste instructies.

Afhankelijk van de plaats zal de laatste loper tussen 14.30 en16.30 uur langs komen.

Vrijwilligersbijeenkomst is op 1 oktober; 19:30 uur bij

Outdoor Park Grote Wielen

Bûtlan 1, 8926 XH Leeuwarden

 

07 October 2018
08:45
Heeft al plaatsgevonden
Booking is closed at this moment

Vrijwilligers

JIJ BENT BELANGRIJK!

Een evenement van deze omvang is niet te realiseren zonder de medewerking van vrijwilligers. In totaal zijn er bijna 250 vrijwilligers actief om de Bikkelrun tot een groot succes te maken. Zonder vrijwilligers die zich voor een dag willen inzetten is er geen Bikkelrun.

Word dus deel van het BIKKEL team! Als lid van het gezellige team help je mee om het evenement op de dag zelf goed te laten verlopen. Denk hierbij aan het uitleg geven aan de deelnemers hoe ze de hindernissen moeten nemen, het beoordelen of deelnemers de hindernissen correct gedaan hebben, het regelen van het verkeer op cruciale punten, het in nemen van tassen en het bemannen van de verversingsposten.

Het is niet alleen het ondersteunen bij de activiteiten maar je krijgt er ook wat voor terug..
  • 1500 deelnemers zijn dankbaar voor en enthousiast over jouw ondersteuning als vrijwilliger!
  • Een heerlijke gevulde vrijwilligerstas met onder andere broodjes, drinken, appel, mars, informatie, een geweldig T-shirt van de Bikkel survivalrun en een consumptiemuntje, die je bij de kantine kunt verzilveren.
  • Een topervaring met deze snel groeiende survivalsport. Een geweldig groot evenement waar nog lang over wordt nagepraat met de enthousiaste organisatie, toeschouwers en deelnemers!
Wat is belangrijk om te weten?... Kom op de vrijwilligersavond

Hieronder vind je de uitleg van de verschillende rayons, waarvoor je je op kunt geven. Hier staat onder andere per rayon beschreven welk deel van het parcours het is, welke deelnemers hier langs komen, waar je je wanneer moet melden enz. Via het deelnemersformulier kun je je aanmelden. Geef je snel op, want de mooiste plekken zijn natuurlijk het eerst vol.

Op 1 oktober om 19:30  in Outdoorpark De Grote Wielen, Bûtlan (Copini)  vindt de vrijwilligersavond plaats waarop er duidelijkheid wordt gegeven over de taak die je zal uitvoeren, de tijd die je aanwezig moet zijn op de zondag enz. Je maakt dan ook al vast kennis met je rayonhoofd en de mensen met wie je gaat samenwerken. Er zal ook uitleg gegeven worden over wat er van je wordt verwacht onder het genot van koffie, thee en koek. Het is een gezellige avond waarbij je kennis met elkaar kan maken en ervaringen kan delen.

Je meldt je op de zondag van de Bikkel survivalrun als eerste bij de plek, zoals per rayon is aangegeven, vanuit daar word je naar je post gebracht en wordt er ter plekke de laatste informatie over de hindernis/plek gegeven. Nadat de bezemloper jouw post voorbij is en jou verteld heeft dat je de post mag verlaten, kun je naar het finishterrein gaan. Op het finish terrein lever je je hesje (als je deze ontvangen hebt) en de hinderniskaart weer in bij de vrijwilligersstand en hier ontvang je het Bikkel shirt en een consumptiebon.

Het evenement vindt plaats in en rondom de binnenstad van  Leeuwarden.

Tot slot:

De Bikkel survivalrun in Leeuwarden kan niet zonder vrijwilligers. Zij vormen het hart en de motor van de survival sport.

WE ZIEN JE GRAAG OP 7 OKTOBER!